Despre noi

Firma Wise Facility Services este prezenta pe piata administrarii de imobile din anul 2013. Am inceput acest drum pentru a demonstara ca se poate si altfel. Convingerea nostra este ca serviciile de administrare trebuie indeplinite pentru locatari si in interesul lor. De aceea am format o echipa tanara, plina de entuziasm care in doar 15 luni are in administrare peste 1000 de apartamente.

Credem ca lucrurile bine facute si la timp faca diferenta in acest domeniu si de aceea nu ne vom indeparta niciodata de aceast tel. Experienta pe care am acumulat-o in aceste 15 luni ne-a aratat ca modelul clasic de administrare poate fi imbunatatit si depasit, ca oamenii isi doresc transparenta, isi doresc sa stie cum sunt folositi banii lor. Filozofia nostra este bazata pe corectitudine si profesionalism.

Echipa Wise Facility Services este formata doar din oameni pregatiti profesional pentru aceasta activitate. De la administratori absolveti, cu certificare nationala pana la contabili si tehnicieni cu experienta. Ne adresam tuturor locatarilor care isi doresc ca lucrurile sa se intample, care pun accent pe calitate. Toti cei care au ales sa lucreze cu noi au descoperit ca pe noi chiar ne intereseaza, ca se pot baza pe administratorii nostri, au gasit in noi nu doar niste furnizori de servicii au descoperit in noi parteneri.

Scopul companiei noastre este unul simplu, acela de a ridica stacheta in domeniul administrarii imobilelor, si a impune un standard pe care sa-l atingem impreuna cu dumneavoastra.